• Linije
 • Izbrano
 • Mesta
 • Nega
 • Članki
 • O nas
 • Cenik
 • Gradiva
 • Katalog
 • HL Cosmetics

  Kozmetika za profesionalno in domačo nego. Izdelki se promovirajo in tržijo izključno v estetikih ambulantah, kozmetičnih salonih in zdraviliščih.

  בניין החברה 11.07.19.jpg

  Strokovnost in inovacije HL

  Pharma Cosmetics (Izrael) je specializirano podjetje, ki proizvaja kozmetiko za profesionalno in domačo uporabo. Ima lastno znanstveno raziskovalno bazo in nadzoruje celotni ciklus proizvodnje (ima svojo proizvodnjo, nadzor in prodajo izdelkov). Podjetje ima svetovno priznane certifikate, ki potrjujejo kakovost kozmetičnih izdelkov. Kozmetika temelji predvsem na sestavinah rastlinskega izvora, vitaminih in mikroelementih. Strokovnjaki podjetja uporabljajo inovacije s področja medicine in kozmetologije v novih izdelkih ter izboljšujejo že znane formulacije na trgu kozmetičnih proizvodov. HL skrbi za naravi prijazno proizvodnjo.

  Pharma Cosmetics

  Produkt inovativnega laboratorija HL

  HL kozmetika je produkt inovativnega laboratorija s sodobno proizvodnjo edinstvenih  visokokakovostnih učinkovin, varnih za uporabnika kozmetičnih izdelkov za nego kože.

  HL strankam zagotavlja vidne rezultate na področju nege vseh tipov kože.

  Juvelast

  Najbolj iskani in znani proizvodi HL

  Najbolj iskani in znani proizvodi HL s področja estetike in kozmetike so kombinirani kemični pilingi, ki zaradi bogate kombinacije in različne koncentracije aktivnih učinkovin ponujajo vrsto pozitivnih učinkov na kožo.

  _MG_4940.jpg

  Kje lahko najdete izdelke HL

  Izdelke HL lahko najdete v priznanih estetskih centrih in kozmetičnih salonih. Prodajna mesta po Sloveniji lahko najdete tukaj.

  Datoteke

  Slogan "Always Active" pod logotipom blagovne znamke HL odraža njen bistveni pristop

  Izdelki, ki temeljijo na aktivnih sestavinah in zagotavljajo vidne rezultate ter vedno učinkovite rešitve.

  Rejuvenation

  Široka paleta inovativnih rešitev za različne tipe kože

  HL ponuja široko paleto inovativnih rešitev za različne tipe kože, za občutljivo in nagnjeno k rdečici, vključuje izdelke proti staranju, zmanjševanju hiperpigmentacij, nego  aknaste kože in mastne kože, zaščite pred soncem, izdelke za nego telesa.

  Kdo smo

  Ekskluzivni distributer kozmetike za profesionalno uporabo HL Always Active za Slovenijo

  Sodelovanje

  K sodelovanju vabimo profesionalne uporabnike kozmetike

  Kontakt

  Pišite nam ali nas pokličite in dogovorili se bomo za sodelovanje